Oudere boeken

Oudere gratis e-boeken (geschreven voor 2021)
Klik op de afbeelding om een uitgebreidere beschrijving van het boek te lezen (in een nieuw venster).


Brieven aan Sebastian (2020)

Alphons, een man van 65 die leeft als een kluizenaar, luistert elke dag naar de mis in b mineur van Johann Sebastian Bach. Terwijl hij luistert, schrijft hij brieven aan deze componist die hij met ‘Sebastian’ aanspreekt en die hij zijn ‘vriend’ noemt.

Download ePub:

Sebastian (epub)

.


Andreas (2018)

Twee oudere mannen – zestigers – voeren een lang gesprek over herinneringen, over jeugdige ambitie, over oud worden in een veranderende wereld, over leven en liefde, de dood en het geloof in God.

Download ePub:

Andreas (epub)

.


Hugo (2014)

Hugo is de vijftig gepasseerd en heeft het gevoel dat de ziel uit zijn bestaan is weggeslopen. In de loop der jaren heeft het weidse landschap van zijn jeugd zich veranderd in een gesloten bouwwerk waarin hij zich een gevangene waant. Er verschijnt een vrouw in zijn leven, een meisje van plezier, en Hugo valt voor haar.

Download ePub:

Hugo (epub)

.


Jasper (2012)

Psychologische roman over relaties en overspel. In zijn obsessieve strijd voor de waarheid raakt de hoofdpersoon (Jasper) geïsoleerd van zijn omgeving, en vervreemd van zijn geliefde. Verteld tegen de achtergrond van de wereld van de klassieke muziek.

Download ePub:

Jasper (epub)

.


Klik hieronder voor gratis boeken die na 2020 zijn geschreven.

Nieuwere boeken