Algemeen

Brieven aan God

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een serie brieven aan God. Waarschijnlijk worden het twaalf brieven die ik gebundeld ga uitgeven. Het wordt een boekje van zo’n honderd bladzijden, schat ik.

Ik heb voor elk van de twaalf brieven al een voorlopige titel:

 • De nachtval
 • De eenzaamheid
 • De waanzin
 • Het kwaad
 • De vrijheid
 • De revolutie
 • De ontsnapping
 • De schoonheid
 • De liefde
 • De transcendentie
 • God
 • De dageraad

De eerste vier brieven zijn min of meer klaar, met dien verstande dat er nog wel aan geschaafd en gevijld moet worden. Zo werk ik altijd: als ik iets geschreven heb, laat ik het een tijdje liggen, en dan ga ik er nog een paar keer met een kritische blik doorheen, tot ik besluit dat ik het niet meer kan verbeteren.

Omdat ik nu met die brieven bezig ben, zal ik voorlopig geen miniaturen meer op de site plaatsen.


Ga naar: inhoudsopgave miniaturen.